ПРАКТИКУМ С ЕНЕРГИЙНА ПСИХОЛОГИЯ „СТРАХОВЕТЕ ПО ВРЕМЕ НА БРЕМЕННОСТ“

Център за бременни жени към фондация „Приятелство“,
кани всички бременни на практикум
„СТРАХОВЕТЕ ПО ВРЕМЕ НА БРЕМЕННОСТ“
Заповядайте на 29-ти септември, понеделник, от 14:00 часа
в офиса на МЦ „Афродита“ на ул. „Г.М. Димитров“ №5 /зад х-л Тримонциум/

Ако сте бременна и намирате себе си в някой от тези редове:
- страх ме е от раждането
- страх ме е от болката
- страх ме е, че по време на раждането някой ще се държи не както искам
- не ми харесват родилните истории, за които научавам
и подобни,
елате на срещата – практикум с
Мая Сидерова, на която можете да промените това.

Енергийна психология
Техниката за емоционална свобода (ТЕС) е мощен и безопасен инструмент за помощ и самопомощ. Основна част от техниката е потупването с пръсти на акупунктурни точки, докато вниманието е насочено към проблема. В България се разпространява от 2006 г.
ТЕС е първата популярна техника, след която започва да се говори за Енергийна психология – осемдесетте години на миналия век в Америка. Днес Енергийната психология представлява съвкупност от техники и подходи, много от които са създадени на основата на ТЕС.
Лесни за усвояване и приложение, техниките от Енергийната психология бързо облекчават и дори напълно премахват проблеми на умствено, физическо и емоционално ниво. Работят по-бързо, ефективно и щадящо от познатите до сега традиционни и нетрадиционни подходи. Приложението им е просто и приятно, а резултатите са трайни. Често успяват там, където други подходи са се провалили.

Мая Сидерова – консултант по личностно развитие – се среща за първи път с енергийната психология в началото на 2008 г. С помощта ѝ се справя успешно със здравословен проблем, който е считан за нелечим без операция. Продължава да работи усилено със себе си и след година започва да консултира хора с разнородни проблеми. Междувременно посещава семинари, от които научава различни ефективни подходи и се сертифицира в ТЕС – техника за емоционална свобода – 1 и 2 ниво, ПЕАТ – Първични Енергии Активация и Трансформация, хипноза, хипнотрерапия и метода Силва. Проявява интерес към различни течения, като установява, че силата им се увеличава в комбинация с Енергийната психология.

Цена за участие в практикума: 5 лева
За информация и записване: 0888/89-50-26

Публикувано в Новини. Постоянна връзка.

Коментарите са забранени.