СПОДЕЛЕТЕ С НАС!

От 1 август започва Световната седмица в подкрепа на кърменето. Вече повече от 10 години ние организираме разговори, лекции, пресконференции, изложби и др., за да предизвикаме вниманието на обществото върху онова, което трябва да се направи, за да кърмят успешно все повече майки.

Тази година решихме за попитаме Вас, нашите курсистки, а и други майки, които вече сте кърмили!

Молим Ви,  споделете с нас:

  1. Най-неправилен, абсурден, затрудняващ или объркващ съвет/съвети, който сте получили от лекар, акушерка, мед. сестра, баба, приятелка, съседка или дори от непозната жена в парка. Как се отразиха тези съвети на кърменето ви или как се справихте въпреки тези съвети? Кой или какво ви помогна да се справите. Можете да пишете и за грешни митове, свързани с кърменето.
  2. Какво ви донесе кърменето лично на вас, какви емоции, чувства, радости! Разкажете на нас и чрез нас на бъдещите майки нещо лично и конкретно. Вярваме, че написаното от Вас може да помогне на много жени да кърмят успешно!

Подпишете се както прецените /малко име, име и фамилия или дори само с инициали/ и добавете датата, когато сте станали майка.

По 1-ва точка молим написаното да е по-кратичко, но по 2-ра се надяваме да пишете подробно!

От 1 август ще започнем публикуване на вашите писма в www.bg-bebe.com и на Курсове за бременни – Пловдив във Фейсбук. Накрая ще се опитаме да класираме най-абсурдните и неправилни съвети и ще присъждаме „малинки“.

Пишете ни, ще има и награди – книги на издателство „Хермес“ свързани с бременността, кърменето и майчинството.

УЧИЛИЩЕ ЗА КЪРМЕНЕ
НОВ КУРС „КАК ДА РОДЯ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО БЕБЕ“

Публикувано в Новини. Постоянна връзка.

Коментарите са забранени.